Flyttfirma Höganäs

Bolagets verksamhet är att utveckla och bedriva express-transporter baserat på flyg- och marktransporter därmed förenlig verksamhet. Dessutom bedriver bolaget flyttningar, flyttstädning och konsultation samt utförande av olika nöjesevenemang och förenlig verksamhet.

VI GER DIG

Ni pekar, vi fixar

Flyttning kan vara en stressig och överväldigande upplevelse, men med Flytt Pro på din sida kan du känna dig trygg och avslappnad. Vi är en professionell flyttfirma med mer många års erfarenhet av att hjälpa kunder att flytta inom Höganäs med omnejd. 

Vi hjälper dig med flytten

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål när det gäller flytt. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta en enskild möbel eller en hel lägenhet eller villa, är vi här för att hjälpa dig. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs.

Vi har erfarenheten

På Flytt Pro är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Vi tar också hand om all försäkring för att skydda dina tillhörigheter under transporten. Vi är ditt rätta val när det kommer till flyttfirma Höganäs.

FLYTTFIRMA HÖGANÄS

Vi är ett motiverat team som alltid strävar efter förstklassiga resultat.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och priser. Med Flytt Pro kan du känna dig trygg och säker på en smidig och stressfri flyttupplevelse. Låt oss ta hand om din nästa flytt med oss som flyttfirma Höganäs

Självklart så kan du utnyttja RUT-avdraget. Läs mer på Skatteverkets hemsida här! 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Häradsgatan 4 D, 256 59 Helsingborg

Maila oss

Ring oss

0767-110 008

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär